Sunday, 31 December 2017

Last Day of the Year! - What was it like for me?

 Follow me on BLOGLOVIN and INSTAGRAM


dress: Second-hand (Emmy) / tights: H&M / bag: Second-hand / shoes: Second-hand

Vuosi 2017 oli minulle sangen hyvä vuosi, vaikkakin minulla oli töyssyjäni ja auto meinasi hajota tien varteen, mutta loppua kohden se parani ja parani entisestään ja voin sanoa olevani erittäin hyvässä tilassa tällä hetkellä.

Opin vuoden aikana paljon itsestäni ihmisenä ja yksilönä, löysin omaa tyyliäni taas enemmän tänä vuonna ja palasin tyylini kulmakiviin joita rakastin vuosia sitten ja huomasin rakastavani vieläkin. Aloin kokea olevani Minä jälleen, vaikka tietä on vielä kuljettavana olen ylpeä saavutuksistani  ja päätöksistäni joita tein ja mihin ne minut ovat johtaneet.

Toivon, että tulevana vuotena pääsen liikkumaan lisää eteenpäin ja keräämään voimia uusiin koitoksiin. Ja haaveilen, että pääsisin jo tänä vuonna tilaan, jossa voisin sanoa rakastavani itseäni enkä pelkästään hyväksymään tilaanteeni tällä hetkellä. En aseta sitä tavoitteeksi, mutta se olisi mukava tapahtuma, se tekisi minusta vielä onnellisemman kuin mitä jo olen ja tämäkin hetki ja olotila on jo ihan käsittämätön itselleni!

Toivotan teille kaikille ihanille hyvää Uuden vuoden aaton viettoa!

***

The year 2017 has been all in all a pretty great year, even if it had it's downs with me but towards the end it has just gotten better and better, and now I'm in a rather nicely shaped space. 

I learned a lot about myself and grew as a person and individual, found my style more and more and went back to some things that I was fond of wayyy back and noticed I still like them. I started to feel like Me again, there's still road to go but I'm so proud of what I have accomplished and what decisions I made this year and were they have led me. 

I wish I will be able to move forward and gain more strength in this new year to come. And will get to a point were I can say I am able to love myself rather than just accepting the situation. I will not make it a goal but it would be a nice thing to happen. It would make me even happier than I feel right now.

I wish you all lovelíes a great New Year's Eve! 


 Follow me on BLOGLOVIN and INSTAGRAM

No comments:

Post a Comment