Friday, 25 August 2017

Pop it Rock it Friday - Vesala

Ajattelin (näin sairauspäiväni iloksi), että voisin alkaa pitää pientä musiikkinurkkausta, joko joka perjantai tai aina, kun innostun uusista ja myös vanhemmista biiseistä.

I thought (to brighten my sick day-off) that I could start posting a little Pop it Rock it Friday- music corner every other Friday or when I'm feeling really stoked about some new (or older) artist or songs.
(Photo from here.)


Innostuin Vesalasta vasta tänä kesänä kunnolla, kun poikaystäväni lähetti mulle festareilta videoita hänen keikoiltaan. Toivoin joka kerta, että pystyisin olemaan siellä hänen kanssaan ja voisin vain tanssia sieluni kyllyydestä. Niissä biiseissä on vain jotain niin aitoa, että se lämmittää ja sykähdyttää omaa sisintäni voimakkaasti.

I got really into Vesala only this summer when my boyfriend sent me videos from her gigs at different festivals he went to. Each time I heard her sing (and play live) I was hoping I could be there dancing my hearts fullest with him. There's just something so genuine and real about her songs that just warms and thrills my innards very vividly.

Ja siitä asti olen kuunnellut biisejä hänen koko Spotify listaltaan niin levyä, sinkkuja kuin Vain elämää-albumilta. Pidän hänen otteestaan tehdä musiikkia ja pieni PMMP-fani minussa on niin onnellinen, että hän on päässyt tekemään ihan omaa juttuaan, kun se on alkanut tuntua oikealta. Viimeisin sinkku Muitaki ihmisii iskee muhun melkeinpä ihan liikaa, saa minussa aikaan tunteita ja fiilistelyä ja pystyn niin samaistumaan siihen ihmisuhderintamalla, että ei koskaan aiemmin.

Since then I've been listening to her songs on her entire Spotify list, the first album, singles and also her Vain elämää- album covers. I really enjoy her touch in making music and the little PMMP- fan in me is so happy for her getting to entirely do her own thing regarding music and life. The latest single Muitaki ihmisii hits so hard home for me when it comes to relationship(s) with other people and with the one, which no song has ever really done for me.

Levy Vesala taas on timanttia kokonaisuutena, mutta myös yksittäisinä biiseinä, voin kuunnella niitä koko päivän/viikon/kuukauden enkä kyllästy, vaan se on hyvää biletys-, chillailu- tai taustamusiikkia hetkeen kuin hetkeen.

The album Vesala is wonderful as a whole and as each individual song. I can listen to them for a day/week/month and never get bored, just the perfect party, chilling out and background music for each moment I keep encountering and feeling.

Mitä biisejä te olette juuri nyt innostunut kuuntelemaan? 

What are the IT-songs for you at the moment?

No comments:

Post a Comment