Wednesday, 13 September 2017

Cut-Out Bag, Camo-Flower Dress and Red Hair

Okei, nyt hiukseni ovat sitten oikeasti punaiset! Sen on saattanut nähdä jo Instastoryssani (jos ette löydätte sen sivun yläosasta tai postauksen jälkeen ;)), mutta menin sitten ja vetäisin oikein räikyvän punaisen värin päähäni. Tämä on aivan mahtava ja on saanut paljon kehuja ihmisiltä, ainut miinus, jonka keksin on, että tämä tukka tekee mut vielä kalpeammaksi kuin olen, mutta sen kanssa voi hyvin elää, kun tukka on ihanan räiskyvä.

Alright now I'm completely a red head! You might've seen it on my Instastory (if not you can find it on the top of the page or below the post ;)) but yeah I just decided and went for it for real. It's really wonderful and I have gotten many compliments over it from people, only thing that I could consider a donwside is that it makes me look even paler than I already am but I can live with it when it means having a really distinctive hair!

Löysin tänään itselleni uuden lempilaukun vaaleansinisen ihanuuteni rinnalle: tällainen printiltä näyttävä graafinen, joka on oikeasti leikegrafiikkaa eli valkoinen osio on leikattu muotoonsa ja tumma kangas on sen takana korostamassa sitä. Laukussa oli alun alkaen lyhyt olkahihna, mutta koska käytän laukkuja pääsääntöisesti vartalon yli menevinä vaihdoin siihen eri laukusta pitkän hihnan, nyt se on täydellinen. Eikä ollut hinnalla pilattu löysin sen Leppävaaran Fidalta päälle kolmella eurolla. 

I found myself a new favourite bag to company my babyblue darling; It looks like a graphic print but actually is a cut-out of the white material and accenting it with the dark fabric behind it. The bag had a short strap that went just over the shoulder and as I love to wear crossbody-bags I changed it when I got home, now it's perfect! And it wasn't pricey what so ever just a tad bit over 3 euros, a great deal.

Oletteko tehneet persoonallisia löytöjä viime aikoina?

Have you made any special finds lately?


hat / H&M
jean jacket / Second-hand
dress / Second-hand
bag / Second-hand
boots / Second-hand

No comments:

Post a Comment