Friday, 8 September 2017

70's Inspired Boho-look

Olen niin tulessa tämän tukan kanssa: Tykkään! Kaikki vaatteet tuntuvat taas raikkailta, kun päässä on pikkuinen väripilkku. Vaatteista ja asusteista kaikki muut paitsi t-paita, joka on ikivanha Tanskan Weekdaystä ostettu miesten t-paita ajalta, kun pukeuduin poikien vaatteisiin ja pelkkään mustaan. Toimii vieläkin. 

Hain asulla rentoutta, mutta myös viehkeyttä sellaista 70-luvun vibaa mikä saa laittamaan kukkanauhoja toisten kauloihin ja chillaamaan yhdessä. Rakastan näitä farkkuja yli kaiken ne ovat vaan niin coolin näköiset ja mukavat päällä sekä sopivat jos minkälaiseen asuun mukaan, vaikka ne henkivätkin voimakkaasti juuri 70-lukua, mutta minusta se on vain plussaa.

I'm so on fire with this hair: Loving it! All my clothes seem so fresh now that there's a spot of colour on my head. On the outfit all other items are second-hand other than the t-shirt which is ages old buy from a Weekday in Copenhangen from the time I only wore boy's clothes in black. Still works like a charm. 

With the outfit I was looking for this similar easy going and graceful feel of the 70's which makes you put flowers around other necks and just chill together. I love love LOVE these jeans so much, they look so cool and are very comfortable to wear and fit any kind of outfit even though they are very much like the general 70's but I only think that as a plus side.


jacket / Second-hand
t-shirt / Weekday
jeans / Second-hand
belt  / Second-hand
bag / Second-hand
shoes / Second-hand

A song for Friday:

2 comments: