Thursday, 14 September 2017

Coffee, Tea and Ruffles


Sateisina päivinä harvoin on parempaa kuin olla mukavissa vaatteissa kotona lämpimässä, jotain ihanaa lämmintä juotavaa käsissä lempimukissa tarjoiltuna. Ja parasta on jos joku toinen on sen sinua varta vasten tarjoutunut laittamaan ja vietätte sen hetken yhdessä. Toivon, että tulevana syksynä ja talvena tulee olemaan enemmänkin näitä hetkiä.

On rainy days there's hardly anything better than to chill in comfy clothes inside in the warm with something lovely and warming in a cup in your hands. And even better someone else has offered to make that cup for you and you will spend that moment together. I wish I will have many moments like this in the up-coming fall and winter.

Join ennen paljon teetä erityisesti vihreää, nyt kupistani löytyykin sitruunalla maustettua vihreää teetä, mutta todella usein nykyisin siitä löytyy kupillinen Reilun kaupan luomu kahvia soijamaidolla viimeisteltynä. Kahvissa on erilainen virkistävä momentti, kun teessä taas se rauhoittavuus on se avain, siksi aamutee on siirtynyt aamukahviin ja iltapäivälläkin valitsen kahvin teen yli. Iltaisin voin juoda teetä sitten monta kuppia putkeen ja nauttia ihanasta lämmöstä sisälläni. Tee varsinkin auttaa jos nukahtamisessa on vaikeuksia.

A few years ago I used to drink a lot of tea I mean A LOT several 0,5dl cups per day and mostly green tea. Right now in my cup I'm having green tea with a lemon twist but often there can be found some fairtrade coffee with soymilk. Coffee has a different kind of effect than tea has (unless it's black) so nowadays my mornings have a morning coffee and afternoons a coffee-break instead of tea. But I still tend to drink tea in the evenings trying to relax and slow down to get ready for bed. It can be very helpful if you suffer from sleeping problems like me.

Mikä on lempiteesi tai -kahvisi? Millaisia tuntemuksia ne tuovat sinulle?

What is your favourite tea or coffee? What kind of emotions do they rise up?


top / Second-hand
jeans / Second-hand

2 comments: