Monday, 18 September 2017

Baby Blue Coat and Suede Boots

Hyvää maanantaita! Toivottavasti teillä on ollut mukava päivä. Itselläni se on parantunut päivää eteenpäin mentäessä, vaikka aamu tuntuikin todellakin niin maanantailta kuin voikin. Mutta sitten keitin kahvia, söin ja siivosin hieman ja tietenkin valkkasin kivan näköiset ja mukavat vaatteet päälle. Se vaikuttaa jo paljon päivään laatuun, millainen oma habitus ja ulkonäkö on ja miellyttääkö se. Itselläni on ollut sen suhteen todella hyvä päivä.

Are you guys having a great Monday? I hope you are! For me it has gotten better each moment that has passed forward, eventhough the morning felt like the most Monday-morning there can be. But then I got up made some coffee, ate lunch and cleaned up a little and of course picked out some nice looking and comfortable clothes to wear. It truly affects your mood whether your feeling good or not so nice about how you look like on a certain day. Today has been a good one for me!

Näissä kuvissa näkyvät asun osat ovat kaikki kierrätettynä ostettuja ja uusimmat ja lemppareimmat ovat tämä ihana vaaleansininen takki, joka on aivan täydellinen syksyyn ja kevääseen (käytän tätä niin kauan kunnes tulee kunnolla kylmä!) ja mustat mokkaista materiaalia ovat korolliset saappaat. Pidän kaikista vaatekappaleista yksinään ja yhdessä ne muodostavat kivan rauhallisen asukokonaisuuden syksyyn olematta synkkiä.

In these photos all the pieces I'm wearing are second-hand and my most favourite and newest ones are this lovely baby blue coat, which is perfect for fall and spring (I'm probably going to wear it till it gets absolutely too cold for it!) and these black suede-like boots. I like each of these items on their own a lot and together they make a nice and peaceful outfit which fits for fall without being too dark.


headscarf / Second-hand
coat / Second-hand
jumper / Second-hand
trousers / Second-hand
bag / Second-hand
boots / Second-hand

No comments:

Post a Comment