Monday, 20 November 2017

Vintage kukonjalkajakku ja Bling-korvikset / Vintage Houndstooth Jacket and Bling Earrings


 Follow me on BLOGLOVIN and INSTAGRAM

jacket: Vintage / blouse: Second-hand / trousers: Second-hand / loafers: Second-hand / earrings: Glitter


Asukuvia! Vihdoin ja viimein! Siitä on jo hetkinen ja ajoittain olen ollutkin hieman surullinen niiden vähäisyydestä viime aikoina, mutta ollaan molemmat oltu kipeinä yhdessä tai vuorotellen, jolloin ei tee hirveästi mieli mennä ulos kuvailemaan, varsinkaan jos se ei kata omia laatustandardejani. Olo on vielä hieman kipeä, mutta toivon mukaan ollaan jo voiton puolella(!), joten napsin muutaman kuvan ruokatilassamme (jossa on paljon roinaa, mutta se on aika normaalia eikö?) tästä kauniista "puvusta", jonka olen koostanut.

Jakku on mummini vanha Vintage-löytö, joka on jäänyt hänelle isoksi, mutta hän ei ollut aiemmin hennonnut siitä luopua. Onneksi hän on säilyttänyt sen nämä kaikki vuodet! Olen niin fiiliksissäni. Samaa kuosia melkein olevat housut ovat Fidalta lauantailta, jolloin sattumalta siellä oli kaikki -50%. Käytin tilanteen hyödyksi ja löysin 2 eurolla nämä ihanuudet ja vasta kotona kekkasin, että ne ovat liki samaa printtiä kuin jakkukin. Loaferit ovat myös paikalliselta itsepalvelukirppikseltä. Olin katsonut näitä jo aiemmin ja sovitellut jalkaan, mutta koska poikaystäväni mukaan minulla on liikaa kenkiä, jäin miettimään näitä. Viikkoa myöhemmin ne olivat vielä siellä myynnissä niin tartuin niihin ja kiikutin kassalle. Niin mukavat jalassa ja kauniit.

Ja sitten lempiosiooni tässä asussa! Bling-faktori: Nämä korvakorut! Ne ovat Malmin Glitter-outletista ja olen niitä hypettänyt jo Instastoreissani (vink). He tekevät pyynnöstä kaikista koukkukorvakoruista myös klipsiversiot jos mahdollista vain klipsien lisähinnalla joka on 3e. Tässä vinkki niille, jotka eivät halua hankkia korvareikiä. Kaikeksi onnekseni löysin tälläiset isot kivikorvikset koukkuversioina, näitä en ole usein nähnyt ja sain itselleni kunnon bling-korvikset!

***

Outfit pictures! Yes finally! It's been a while and it has occasionally made me rather sad, but when we have both been sick there's no room for going out and snapping some that I find good enough. Now I'm still feeling a tad bit sick but getting better (I hope!) and snapped some photos in our dining area (which has a lot of junk but hey that's rather normal right?) of this beautiful "suit" I've assembled. 

The jacket is Vintage from my grandma since she has gotten too small for it she gave it to me, so glad she has kept it all these years! The trousers are a 2 euro find from Fida since everything was 50% off on Saturday I just happened to stop by. The loafers are also from a local small self-help fleamarket, I saw them once and tried them on but since I have way too many shoes as my bf says I decided to think about them if I really need them. And a week later I was there buying them, how could I miss buying such a beautiful pair which are also really great to wear!

My favourite part of the outfit! The bling-factor: These earrings! They're from a jewelry shop called Glitter and they can make any hook-typed earring from their collection with an additional 3 euros for the clips and tadah, no need for piercing! These are just the like I've been looking for and by a miracle they had one or two with this design. Lucky me! Follow me on BLOGLOVIN and INSTAGRAM

No comments:

Post a Comment