Thursday, 19 October 2017

Valokarnevaali - Carnival of Lights


Nyt kun illat ovat alkaneet pimentyä aiemmin niin on mukava ottaa ilo irti niistä hetkistä kun voi tehdä jotain spesiaalimpaa. Käytiin eilen tsekkaamassa Lintsin Valokarnevaali, oli mulle ensimmäinen kerta ikinä ja ai, että tykkäsin! Kaikki valot olivat niin kauniita ja sain kivoja valokuvia otettua muistoiksi, olisipa ollut hieman paremmin tilanteeseen sopiva objektiivi, mutta kyllä tuolla kittiputkella sai ihan söpösiä kuvia. 

Ootteko te käynyt jo käväisemässä Valokarnevaaleilla jos täälläpäin majailette vai onko teillä jotain saman tyyppistä teidän lähistöllänne?

***

Now that the nights have started to get darker earlier it's nice to enjoy it and do something a tad bit special. We went to check the Carnival of Lights at Linnanmäki yesterday. It was the first time for me and oh how I loved it! All the lights were so beautiful and I got some nice pictures to remember it by, I only wish I would had had a better suited objective for this sort of photography but the kit one did alright in this situation.

Have you visited the Carnival yet or do you have something similar where you're living?

No comments:

Post a Comment