Sunday, 8 October 2017

Uutta kosmetiikkaa - New Cosmetics

Ihonhoitokosmetiikka on heikkouteni; rakastan testailla uusia tuotteita ja etsiä niistä itselleni ja iholleni sopivia. Kaikista innostavinta on etsiä niitä luonnonkosmetiikasta ja eritoten jos ne ovat vegaanisia mikä on itselleni aina plussaa. Varsinkin nyt olen hankkinut uusia tuotteita, kun ihoni on ollut tulehtunut jo aika kauan ja haluaisin saada sen rauhoitettua ja hoidettua. 

Kaikki tuotteet näistä on jo muutaman kerran kokeiltuja ja kerron ensivaikutelmani niistä.

Skin cosmetics is my true weakness; I love testing new products and discovering what works for my skin. What truly inspires me is natural cosmetics and a huge plus is if they are vegan. I've been trying and getting new products especially now that my skin has been a bit troublesome lately and I have been tryinh to give it proper care and make it less irritated. 

All of these products have been tested for a time or few  and this is what they have been like.

1. Avril puhdistusöljy - Avril Cleansing Oil **VEGAN**
2. Pur Aloe tehokasvovoide - Pur Aloe Intense Face Cream

Nämä ostin Suomesta Ruohonjuuresta. Öljyputsarista olin kuullut hyvää meikinpoistoon liittyen ja se liuottaakin meikin nätisti pois naamasta kaksoispuhdistuksen ekana osana (toisena osana perus-Lactoline). Tehovoiteen taas hankin hoitamaan tulehdusta ja kosteuttamaan, tämä oli saanut hyvät arvostelut ja olen muutaman päivän käytössä jo huomannut eron näppyjen laatuun.

These two I bought from a local natural and health store. I had read good things about it and I'm using it to remove my makeup as a first cleansing method and it does it neatly and decently. On the face cream I decided on based on good reviews because I wanted something to soothe my skin and help with irritation and I feel like it has been doing so so far. 

 3. Cattier Vaaleanpunainen savinaamio - Cattier Pink Clay Mask
4. Nurme Laventeli kasvovesi - Nurme Lavender Facial Toner

Nämä löydöt kuten vielä alemmatkin tein eilen Tallinnassa Kaubamajasta, johon en melkein malttanut odottaa päästä. Luonnonkosmetiikkaa oli paljon ja niitä löytyi halvemmalla kuin Suomessa, mikäs sen parempaa! 

Vaaleanpunaista savinaamiota olin katsellut jo Suomen puolella ja nettikaupoista, mutta ostin sen vasta nyt, kun sen hinta oli minimaaliset vähän päälle neljä euroa(!). Kokeilin sitä eilen ja sen pehmentävä ja rauhoittava vaikutus oli liki terapeuttista. Laventeli kasvovesi tarttui mukaan, koska se lupasi auttaa ongelmalliseen ihoon, mitä ihoni todellakin tällä hetkellä on. Iho tuntuu sen käytön jälkeen raikkaalta, ei kiristä ja aamulla näpyt olivat jo rauhoittuneet.

These and the finds under are from Tallin Kaubamaja, which I could hardly wait to get to on my first Estonia trip. So many natural cosmetic brands and many were way cheaper than in Finland.

I had been checking this pink clay mask already in Finland and online but now that I found it for mere bit over 4 euros I had to get it. I tried it yesterday and the softness and soothing effect it had on my skin was almost therapeutic. I got the lavender facial toner for my problematic skin situation and I hope it'll have a nice outcome. My skin feels fresh, not tight and in the morning the pimples I have had soothed down a bit.

5. Natura Estonica bio Ginseng & Acai kasvoseerumi - Natura Estonica bio Gingseng & Acai Face Serum
6. Bys Seerumimeikkivoide - Bys Pure Silk Serum Foundation

Seerumi tuntuu iholla ihanalta ja tekee ihosta pehmeän ja kimmoisan, ja imeytyy todella nopeasti. Olen suihkuttanut tähän päälle vielä ruusukasvovettä hyaluronihapon vuoksi. Seerumimeikkivoide oli pieni heräteostos kassojen läheltä alennuksesta, mutta en voinut jättää sitä ostamatta, sillä se on upean tuntuista ja levittyy tasaisesti tehden ihosta samalla kuulaan, että matan(???). Vielä pitää testata kestävyys koko päivän aikana.

The serum feels like love on my skin it makes it soft and bouncy and sinks in in a matter of minute. I've been spraying rose water toner on it because it has hyaluronic acid in it. The foundation was a bit of an impulse buy near the cashier but I couldn't leave it there since it felt so wonderful on my skin, was easily blendable and makes my skin dewy yet matte at the same time(???). I still need to test it's durance through the day.

No comments:

Post a Comment