Monday, 4 September 2017

Punatukka punaisessa hameessa - Red head in a red skirt

Mernin sitten ja värjäsin hiukseni vielä punaisemmiksi. Tykkään niin paljon! Hiukset näyttävät ja tuntuvat heti terveemmiltä sävyttävillä hoitoaineilla läträilyjen jälkeen ja tämä väri vaan iskee ja kovaa. Juuri sopiva syksyn tunnelmaan. Ollaan saatu kotiakin järjesteltyä ja haettiin tänään lisää hyllyjä olohuoneeseen, en malta odottaa, että saadaan tämä täksi hetkeksi valmiimmaksi. 

So I ended up dyeing my hair even more ginger, digging it loads! My hair feels so much healthier and smoother after pampering it with conditioning semi-permanent dyes and this colour is just like made for the fall starting to reach us. We've managed to get our home more straightened up (not too much though) and we got some new shelves for a killer price today for our living room, can't wait till it seems like it's actually ready.

Sitten itse asuun: Käytettynä ostettu uusi biker on ollut minulla keväästä ja on yksi käytetyimmistä takeistani siitä lähtien, huppari vain mukavuutta ajatellen, hame taasen maksoi vain euron kierrätyskeskuksessa niin se tarttui mukaan hauskan merenneitohelmansa ja värinsä vuoksi. Laukku on viime vuotinen lahja yhdeltä parhaista ystävistäni, hän sanoi, että tämä laukku on niin minun näköinen kun voi olla ja se on aika totta; pieni ja pirteä, juuri sopiva. Kenkinä toimivat taas Converset, koska halusin lisätä yhden toisenkin värin tähän asukokonaisuuteen ja kirkas sininen jotenkin pomppaa sieltä esille kivasti.

Then to the outfit; The biker jacket is faux-leather and bought almost brand new but still second-hand, the hoodie is there just because of comfort and neutral colouring, the skirt was 1e at the recycling and because the colour and mermaid skirt effect enchanted me I decided to get it. The little red bag is a gift from a really dear friend and as she said it looks exactly how MY bag should look like; bright and small, and just fine. And I'm wearing my Converses but in a different colour this time because I wanted to add another colour in there and bright blue pops up nicely between the red skirt.


faux-leather jacket / Second-hand
hoodie / FB sister
skirt / Second-hand
bag / PGN
shoes / Converse

No comments:

Post a Comment