Thursday, 21 September 2017

Over-the-shoulder knit + On the look for a new camera

Kuvista huomaa varmaan, että ne ovat nyt eri välineellä kuvattuja. Kuvasimme ne tällä kertaa poikaystäväni puhelimella ja laatu on mielestäni aivan eri kuin omassa jo melkein kymmenen vuotta vanhassa järkkärissä. Taitaa siis olla tilanne alkaa etsiä itselleni uutta kameraa tässä lähiaikoina. Siihen asti otamme tämän näköisiä kuvia ja se on minulle enemmän kuin tarpeeksi.

The pictures can speak for themselves: These are taken with a different device than usual. We decided to try take photos with my bf's phone instead of my own age-old dslr, I just couldn't stand the graininess anymore! It's probably about the time I invest on a new one. Till then we will take photos with his samsung. Doesn't seem too bad!

Onko kamera suosituksia? Otan niitä mielelläni vastaan!

Any camera recommendations? I'd be more than happy to hear some!

Päällä siis ihana ylisuuri over-the-shoulder neule, jonka löysin eilen Fidalta Sörkästä ja se päätyi heti päälle culottes housujen ja lempiasusteideni kanssa mokkasaappaiden ja graafisen olkalaukun kanssa. Hiukset päätyivät aamulla ponnarille nutturalla olleen yön jälkeen, jolloin ne olivat luokkaa-"hei olen Rölli". 

On to the outfit I'm wearing a wonderful big over-the-shoulder knit which I found from Fida yesterday and I just had to have it on today and what I wore with it are black culottes and my favourite accezzories at the moment; suede boots and the graphic shoulder bag. My hair I just pulled back in the morning since after a night in a bun it was straight from "calling from Troll town".

Näistä kuvista ei näe, mutta akneni on alkanut taas temppuilemaan, mitä todennäköisimmin unenpuutteen ja stressin takia. Koitan saada niitä takaisin hallintaan, sillä se on yksi isoimmista kolahduksista omalle itsetunnolleni, mutta yritän pitää sen koholla kauniilla ja mukavilla minulle sopivilla vaatteilla, mikä on todellakin auttanut.

You can't see it too well but my acne has started to act up most definitely because of poor sleep and stress. I'm trying to get those under control but it's still a huge down for my self-esteem, but I'm trying to keep it up with pretty and comfortable clothes to wear and it has truly helped.


knit / Second-hand
culottes / Lindex
shoulder-bag / Second-hand
boots / Second-hand

No comments:

Post a Comment